Help


1. Werkt de e-learning met alle browsers?
De e-learning werkt het beste met de volgende browsers:

  • Google Chrome - vanaf versie 30.0 
  • Mozilla Firefox - vanaf versie 25.0 

2. Werkt de e-learning met alle besturingssystemen?
Ja. Het maakt niet uit welk besturingssysteem (MacOS, Windows, Linux) gebruikt wordt.

3. Openen extra lesmateriaal (en HBA links voor de e-learning Burgerzaken)
In de e-learning vind je handige en interessante documenten en links naar webpagina’s over het onderwerp van de cursus. Dit extra lesmateriaal opent in een nieuw venster. Hierdoor kan het lijken alsof de e-learning verdwenen is, dit is echter niet het geval. Deze kan je terugvinden in de browser. Veelal is dit onderin je scherm. Je kunt de module op een speciale manier openen, zodat dit niet gebeurt. Op het moment dat je dit doet, blijft zowel de e-learning als het extra lesmateriaal zichtbaar in je actieve scherm. Onderstaand lichten wij per browser de werkwijze toe.

Chrome, Microsoft Edge, Safari (Mac)
Wanneer je Chrome, Microsoft Edge of Safari (Mac) gebruikt, houd je de knop Ctrl ingedrukt (Command voor Apple gebruiker) wanneer je op de knop “Start” klikt om de e-learning te starten. Dit zorgt ervoor dat de e-learning in een nieuw tabblad wordt geopend. Wanneer je nu op extra lesmateriaal (of een HBA link - e-learning Burgerzaken) klikt, wordt deze geopend in een nieuw tabblad. Om terug te keren naar de e-learning klik je op het tabblad waar de e-learning in staat.

Firefox, Internet Explorer 11
Bij Firefox en Internet Explorer 11 is het niet mogelijk om de e-learning te openen in een nieuw tabblad. Dit houdt in dat de e-learning in een nieuw venster wordt geopend. Zodra je op extra lesmateriaal (of een HBA link - domein Burgerzaken) klikt, treedt de e-learning naar de achtergrond. Let op! De e-learning is niet afgesloten. Wanneer je het venster waarin het extra lesmateriaal wordt geopend minimaliseert, zal de e-learning weer zichtbaar zijn. Zie je de e-learning niet, dan is deze te vinden in je browser, veelal onderin je scherm.

4. Ik kan niet inloggen op de e-learning. Wat kan er aan de hand zijn?
Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig: zorg dat het wachtwoord goed wordt overgenomen. 
Ga je kopiëren en plakken uit de uitnodiging? Let op dat je geen spatie meeneemt.


5. Hoeveel fouten mag je maken in de kennistoetsen?
Van de toetsen moet je een score van 80% behalen om te slagen.


Staat je vraag hier niet bij? Mail dan naar helpdesk@sep.nl en je ontvangt een reactie binnen 24 uur.


Laatste wijziging op deze pagina: donderdag, 15 oktober 2020, 09:52